čtvrtek 11. dubna 2013

Maroccan Argan Oil

Ahoj,
dnešní den se řadí mezi ty, kdy se mi nechce psát o cvičení a tak se vrhnu na kosmetiku. Dokonce mám i o čem mluvit, došla mi malá pozornost od společnosti Avon. Přišlo mi to dva dny zpátky, ale i za tak krátkou dobu mě stihly výrobky přesvědčit, že je budu kupovat i dále.



Jedná se o vlasovou péči z řady Advance Techniques a na obrázku je šampon s marockým arganovým olejem pro všechny typy vlasů a olejíček také s marockým aragonovým olejem. Bez-oplachový olejíček slibuje mnohé:
  • posílení, okamžitý lesk
  • hedvábná hebkost
  • vyhlazený vzhled, snadná úprava
Použití je naprosto jednoduché a rychlé- stačí si jej nanést do dlaní a rovnoměrně vmasírovat do ručníkem prosušených vlasů. Toť říká výrobce. A co na to já ? Po šamponu šly vlasy nádherně rozčesat - což je u mě asi největší +, protože mám s rozčesáváním problém i když zainvestuju do dražšího. Pak jsem jsem tam šupla ještě ten olejíček a šla si lehnout. Ráno jsem měla vlasy jemňoučké, hlaďoučké a voňavoučké jak mimčo. A navíc mi voní nádherně polštář a určitě i proto se mi dnes v noci zdály tak krásné sny :D.



A co vy, máte se šampony od Avonu zkušenosti? :-)

1 komentář:

  1. Moment, ten šampón se má vmasírovat do prosušených vlasů? To slyším prvně :D ale zní to slibně, ten výsledek :) škoda jen, že já mám tak moc jemné vlasy, plus jich mám dost málo, že kdybych si měla večer umýt vlasy a jít si jen tak lehnout, bez úprav, mám je ráno možná hladké a voňavé, ale hlavně splihlé :D což...je pěkně na prd :D
    A mimochodem, já na nějaké extra levné věci na votoči taky nemám čich, podle mě 120 za svetr je dost, když si vezmu, že tam je i mnoho levnějších věcí :D asi je to taková ta střední cena :)

    OdpovědětVymazat